Poslovni forum Nigerija-Balkan, 15. i 16. septembar 2023. godine u Beogradu

21.08.2023.

Pozivamo Vas da, ukoliko ste zainteresovani, prisustvujete Poslovnom forumu Nigerija-Balkan, koji će biti održan 15. i 16. septembra 2023. godine u Beogradu.

Delegaciju iz Nigerije predvodi predsjednik Privredne komore Lagosa, a Forumu će prisustvovati i ambasador Nigerije za Jugo-Istočnu Evropu, čije je sjedište u Budimpešti, Njena Ekselencija, gospođa Dr. Mudupe Enitan Irele. Tema foruma je povezivanje nacija, unapređenje vizija za ulaganje u nigerijsko-balkanske poslove, a članovi delegacije iz Nigerije su predstavnici kompanija iz sektora poljoprivrede, turizma, IKT, građevine, prerađivačke djelatnosti, nafte i gasa.

Osim učesnika iz Nigerije, na forumu, koji predstavlja mogućnost uspostavljanja poslovnih kontakata i nastupa na tržištu Nigerije, planirano je učešće i privrednika i predstavnika institucija iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova.

U prilogu Vam dostavljamo promotivni flajer foruma, a svoje učešće na forumu potrebno je da registrujete na linku: https://www.nbbforum.org/ gdje je dostupno više informacija o samom događaju i registrovanim učesnicima. Mjesto održavanja foruma je: Envoy Conference Hotel, Beograd, (Gospodan Jevremova 47, 105407, Dorćol, Beograd).