Poziv na 8. GS1 KONFERENCIJU – Digitalna ekspanzija: put BiH u bespapirno poslovanje

10.05.2024.

GS1 Bosne i Hercegovine uz podršku: Udruženja poslodavaca FBiH , AmCham, AHK, Privredne/Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine, Privredne komore Republike Srpske i eCommerce asocijaciju u Bosni i Hercegovini, poziva vas na 8.GS1 Konferenciju 30. maja 2024. godine u Hotelu Hills u Sarajevu sa početkom u 09:00 časova.

Što nas izdvaja od drugih konferencija?

Osim preko 15 odličnih predavača iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske, naglasak je na praktičnim primjerima iz stvarnog poslovnog svijeta. Umjesto isključivo teoretskih rasprava, nudimo vam konkretne primjere i studije slučaja koji će vam pomoći da bolje razumijete kako da primijenite digitalnu transformaciju u praksi.

Fokus je na:

Elektronski potpis i njegove prednosti: Otkrijte kako elektronski potpis može poboljšati efikasnost, smanjiti troškove i osigurati sigurnost poslovanja.

Elektronska razmjena podataka i e-račun: Naučite kako elektronska razmjena podataka može unaprijediti transparentnost, smanjiti administrativne troškove i doprinijeti održivosti poslovanja.

Novi propisi o e-fiskalizaciji: Dobijte dublji uvid u nove propise o e-fiskalizaciji u Republici Srpskoj ali i FBiH i identifikujte prilike za unapređenje poslovanja.

Primjena GS1 standarda i 2D kodova u lancu snabdijevanja: Saznajte kako GS1 standardi i 2D kodovi mogu optimizovati procese i poboljšati efikasnost i šta je to QR plaćanje.

Digitalni Pasoš Proizvoda – direktiva EU: Istražite revolucionarni koncept Digitalnog Pasoša Proizvoda i identifikujte mogućnosti za implementaciju u tekstilnoj industriji.

Osim edukacije i diskusija, konferencija će vam pružiti priliku da se povežete s liderima u industriji, razmijenite iskustva i stvorite nova poslovna partnerstva. Naši sponzori će takođe predstaviti najnoviju opremu i tehnologiju, pružajući vam uvid iz prve ruke.

Kotizacija za članice GS1 Bosne i Hercegovine iznosi KM 50,00, a za nečlanice KM 100,00. Osigurani su i popusti za veći broj prijavljenih učesnika iz iste kompanije.

Za više informacija o registraciji, agendi i sponzorima, posjetite web stranicu: LINK.