Poziv na edukaciju „EKSTERNA REVIZIJA U REPUBLICI SRPSKOJ – Stvarna potreba ili samo zakonska obaveza“

12.04.2023.

Pozivamo Vas na jednodnevnu hibridnu (uživo i online) edukaciju, na temu  „EKSTERNA REVIZIJA U REPUBLICI SRPSKOJ – Stvarna potreba ili samo zakonska obaveza“, a koju Privredna komora Republike Srpske organizuje u saradnji sa vodećim društvom za izdavačku djelatnost i konsalting iz oblasti računovodstva, revizije i finansija, Finrar d.o.o.. Seminar će se održati u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, u petak, 21.04.2023. godine, sa početkom u 09:30 časova, te putem elektronske platforme PKRS, E-edukacije (https://edukacije.komorars.ba).

Cilj edukacije je da se postigne bolje razumijevanje suštine instituta revizije, zatim da se ukaže na prednosti koje donosi revizija finansijskih izvještaja u savremenim uslovima poslovanja, kao i na moguće prepreke i ograničenja u poslovanju koje mogu stvoriti nerevidirani finansijski izvještaji privrednih društava.

Predavači na edukaciji su Žarko Mionić i Nevenka Petrović, dugogodišnji čalnovi Saveza računovođa i revizora Republike Srspke, te stručnjaci iz oblasti računovodstva i revizije.

Više detalja o temama i sadržajem edukacije možete pronaći u Programu, koji dostavljamo kao prilog ovog poziva.

Poziv na seminar

Program

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 50 KM plus PDV, a prijavu možete izvršiti putem linka EKSTERNA REVIZIJA U REPUBLICI SRPSKOJ – Stvarna potreba ili samo zakonska obaveza do četvrtka, 20.04.2023. godine. Nakon izvršene prijave biće Vam dostavljene sve informacije u vezi plaćanja kotizacije, kao i pristupni link za učesnike koji se odluče za praćenje edukacije online.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051/493 -138, a kontakt osoba u PKRS je Željka Milić (zeljkaj@komorars.ba).