Poziv na Međunarodni sajam Alata EURASIA HARDWARE FAIR, u Istanbulu

19.04.2024.

U periodu od 09 do 12.05.2024. godine održava se Međunarodni sajam Alata EURASIA HARDWARE FAIR, u Istanbulu, Turska.

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa agencijom „Adonis“, organizuje posjetu sajmovima u Turskoj po izuzetno povoljnim uslovima za domaće privrednike.

Posjetioci sajma će moći da vide:

  • Alate, ljepila i hemikalije, čeličnu užad i žice, sanitarnu opremu
  • Sisteme i mehanizme za zaključavanje, građevinske okove, sigurnosne sisteme, galanteriju za vrata i prozore
  • Zavarivanje, elektrode, bušilice, abrazive, merdevine, generatore i kompresore, sisteme za skladištenje, police itd.
  • Proizvodnju cijevi,čelika i žica.

Sajam će omogućiti razmjenu iskustva i nove pristupe, a više informacija o ovom događaju možete naći na web stranici https://tuyap.com.tr/en/exhibitions/hardware-eurasia.

U skladu sa pravilima i uslovma agencije i organizatora sajmova, obavještavamo vas da sajmove u ovom aranžmanu, mogu da posjete dva predstavnika jedne kompanije. Organizator pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći, ulazak na sajam, transfer od aerodroma do hotela i od hotela do sajma, a smještaj je u hotelima sa 4* i 5*. Posjetilac ima obavezu da plati svoje putne troškove i administrativne troškove, a pravo učešća imaju samo zaposleni u kompaniji. Takođe, agencija vrši i rezervacije avio karata prema vašim potrebama.

Ukoliko ste zainteresovani za posjetu pomenutom sajmu, molimo vas da popunite prijavu Prijavni-list-alati-Istanbul i da je dostavite najkasnije do 25.04.2024. godine na mejlove jelenat@komorars.ba, gordanas@komorars.ba.

Kontakti u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić, telefon 051 493 123.