Poziv na seminar „Finansije za neekonomiste”

Početna 9 Edukacije 9 Poziv na seminar „Finansije za neekonomiste”

16.05.2023.

Ukoliko ste ambiciozni, spremni da postanete vrijedan resurs svakog privrednog subjekta, organizator posla i desna ruka upravljačkog kadra, ovladajte praktičnim znanjima i vještinamana na obuci „Finansije za neekonomiste“, a koju organizuje Privredna komora Republike Srpske. Seminar će se održati u prostorijama Komore, na adresi Branka Ćopića br. 6, 78000 Banja Luka, u petak, 26.05.2023. godine, sa početkom u 10:00 časova.

Naime, prvi utisak koji privredno društvo ostavlja, na svoje klijente i poslovne saradnike, može biti presudan za njegovo uspješno poslovanje. Posao ekonomiste je zanimljiv, izazovan i zahtjevan, te kao takav traži multidisciplinarne vještine u obavljanju posla. Iz tog razloga cilj edukacije je usvajanje novih ili nadogradnja potojećih vještina i znanja, a koje se odnose na komunikaciju sa bankom, blagajničko poslovanje, upravljanje dokumentacijom, kalkulaciju troškova, vođenje evidencija kupaca i dobavljača, kao uvod u finansijsko računovodstvo.

Obuka je namjenjena osobama koje su zadužene za ekonomske poslove, a nisu ekonomske struke, takođe osobama  koje su zaduženje za organizaciju i koordinaciju poslovanja, projekt asistentima, start up preduzetnicima, šefovima kabineta, administrativno-finansijskim koordinatorima, ličnim asistentima, izvršnim asistentima, finansijskim asistentima, poslovno-tehničkim sekretarima i ostalom administrativnom osoblju, koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima.

Predavač na edukaciji je Željka Pilipović Vuleta, dipl.ecc sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom u privatnom, državnom i civilnom sektoru. Trenutno je na poziciji rukovodioca Odjela finansija. Takođe, predavač ima šestogodišnje radno iskustvo u nastavnom procesu sa studentima, a 15 godina radi kao predavač u oblasti finansija, računovodstva, analize finansijskih izvještaja za specijalizovane oragaizacije koje se bave edukacijama iz pomenutih oblasti. Sertifikovani je forenzički računovođa i Stečajni upravnik.

Molimo Vas da prijavu za ovu edukaciju izvršite putem linka: https://edukacije.komorars.ba/event/seminar-finansije-za-neekonomiste/ do četvrtka, 25.05.2023. godine, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051/493 -138. Kontakt osoba u PKRS je Željka Milić (zeljkaj@komorars.ba).

Program