„Žensko preduzetništvo – povežite se za pokretanje i unapređenje biznisa“

29.09.2022.

Privredna komora Srbije – Evropska mreža preduzetništva, Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women), Vlada Republike Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije i Evropska banka za obnovu i razvoj organizuju konferenciju: „Žensko preduzetništvo – povežite se za pokretanje i unapređenje biznisa“, koja će biti održana 6. i 7. oktobra 2022. godine, u velikoj sali PKS, Resavska 13-15

Glavni cilj događaja je da se unaprijedi dijalog i razmjeni znanje o temama od značaja za žensko preduzetništvo, kao i da se podstakne saradnja i umrežavanje između žena preduzetnica na Zapadnom Balkanu. U okviru događaja predviđena je konferencija na kojoj će se kroz više panela podstaći diskusija na aktuelne teme, poput transformacije biznisa, inovacija, izvora finansiranja kao i B2B sastanci između preduzetnica.

Detaljnije informacije i agendu možete pogledati na sledećem linku: https://women-entrepreneurship-connect-to-create.b2match.io/.

Privredna komora Republike Srpske je jedan od koorganizatora ovih bilateralnih susreta, a ukoliko Vam je potrebna podrška pri registraciji učešća stojimo Vam na raspolaganju. Kontakti u Privrednoj komori Republike Srpske su Sonja Milinčić (051 493 138, sonjam@komorars.ba) i Gordana Višekruna (051 493 123, gordanas@komorars.ba).