eComm Meetup – Banja Luka: Povežite se sa stručnjacima iz e-Commerce sektora

20.06.2023.

U cilju promovisanja i jačanja svijesti o značaju elektronske trgovine, pozivamo Vas na događaj „eComm Meetup – Banja Luka”, koji se organizuje u utorak 27.06.2023. godine sa početkom u 14 časova u prostorijama Privredne komore Republike Srpske (ul. Branka Ćopića 6, 78000 Banja Luka, sala Jahorina, prvi sprat).

„eComm Meetup – Banja Luka“ je namijenjen preduzetnicima, zaposlenima u sektoru e-trgovine, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, stručnjacima iz sektora marketinga i bankarstva, poštanskim i kurirskim službama, te svima zainteresovanim za razvoj elektronske trgovine.

Ovo je prilika da se upoznamo sa novinama iz eCommerce industrije, a kroz temu “Kako izgraditi uspješan eCommerce biznis u Bosni i Hercegovini?” keynote govornici će podijeliti svoja iskustva na polju elektronskog poslovanja. Govornici će biti:

  • Lejla Andrić, dm drogeriemarkt
  • Predstavnik, X-express
  • Elvis Pivić, Moj brend

Privredna komora Republike Srpske organizuje ovaj događaj u saradnji sa Asocijacije eComm i preduzećem Virtuo Office Space.

Pozivamo Vas da iskoristite priliku da se informišete, naučite nešto novo, te povežete se sa stručnjacima iz industrije.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće, prijavu možete izvršiti putem linka: https://edukacije.komorars.ba/event/ecomm-meetup-banja-luka-povezite-se-sa-strucnjacima-iz-ecommerce-sektora/

Kontakt osoba u Privrednoj komori Republike Srpske je Nikolina Dorontić Alibabić, telefon: 051 493 138, e-mail: nikolinad@komorars.ba .

 

Poziv