POZIV: Info sesija o objavljenom Javnom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju preduzeća

11.07.2022.

Info sesija, na kojoj će biti predstavljen već objavljen Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava investicijama u digitalnu transformaciju preduzeća, u sektoru poljoprivrede Bosne i Hercegovine, biće održana u srijedu, 20.07.2022. godine, sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, Branka Ćopića 6, 78 000 Banja Luka.

Poziv je objavljen u okviru projekta EU4BusinessRecovery, a koji finansiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka. Sve informacije možete naći na sljedećem linku: https://javnipoziv.undp.ba/FormAnswer/IndexForm/29

Kroz ovaj javni poziv, vrijedan 3,1 milion KM, Evropska unija podržaće ulaganja u digitalizovane poslovne prakse i standarde usmjerene na jačanje internih kapaciteta preduzeća u sektoru poljoprivrede, s ciljem podrške oporavku ili ponovnom pokretanju poslovnih aktivnosti preduzeća.

Za prisustvo info sesiji potrebno je registrovati učešće putem sljedećeg linka, ili direktno putem web stranice www.eu4business.ba. Takođe, svoje prisustvo možete prijaviti i putem e-mail adrese nikolinad@komorars.ba ili na broj telefona 051/493 138. Kontakt osoba u PKRS je Nikolina Dorontić Alibabić.