Trening “Upravljanje odnosima s klijentima (CRM) i računarstvo u oblaku (Cloud Computing)“

24.11.2023.

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH organizuje trening na temu: “Upravljanje odnosima s klijentima (CRM) i računarstvo u oblaku (Cloud Computing)“ koji će se održati u Privrednoj komori RS, ul. Branka Ćopića br. 6, u petak,  08. decembra 2023. godine sa početkom u 11:00 časova.

Organizaciju ovog treninga omogućio je projekat „Inovacije i digitalizacija malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME“, finansiran iz sredstava Evropske Unije i Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju Savezne Republike Njemačke, a implementiran od Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Primjenom digitalnih tehnologija mala i srednja preduzeća mogu uspostavljati i održavati odnose s klijentima na kvalitetniji način. Pri tome troškovi korištenja digitalnih tehnologija se mogu optimizovati uz omogućavanje pristupa digitalnim alatima i informacijama s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Cilj organizacije treninga je da se učesnici upoznaju sa elementima planiranja uspješne implementacije „Sistema za upravljanje odnosa s klijentima – Customer Relationship Management (CRM)“. Učesnici iz malih i srednjih preduzeća će imati priliku i da, kroz praktičan i interaktivan rad, provedu analizu troškova i koristi za prelazak na računarstvo u oblaku (cloud computing).

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete na radionici “Upravljanje odnosima s klijentima (CRM) i računarstvo u oblaku (Cloud Computing)“.

Predavači su saradnici njemačkog Luvent Consulting GmbH i ujedno stručnjaci za digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća sa dugogodišnjim iskustvom:

  • Miodrag Kostić, Srbija;
  • Esmin Berhamović, BiH;
  • Aleksandar Mastilović, BiH.

Prisustvo ovoj radionici će biti moguće uživo u Privrednoj komori RS (Banja Luka, ulica Branka Ćopića 6). Broj mjesta je ograničen, a prijave za ovaj događaj su moguće putem linka: https://edukacije.komorars.ba/event/trening-upravljanje-odnosima-s-klijentima-crm-i-racunarstvo-u-oblaku-cloud-computing/  najkasnije do srijede, 06.12.2023.godine, ukoliko se ranije ne popune mjesta.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +387 51 493 138. Kontakt osoba je Sonja Milinčić (sonjam@komorars.ba).