Online edukacija: „Izrada planova kontinuiteta poslovanja“

By 20. септембра 2022. Edukacije, Najave događaja No Comments

Pozivamo Vas na jednodnevnu online edukaciju na temu „Izrada planova kontinuiteta poslovanja“, koja će se održati u ponedjeljak 26.09.2022. godine, sa početkom u 12:00 časova, putem elektronske platforme PKRS, E-edukacije (https://edukacije.komorars.ba).

Cilj edukacije je unaprediti znanja i vještine naših privrednih društava iz oblasti upravljanja kriznim situacijama. Upravljanje kriznim situacijama i izrada planova kontinuiteta veoma je važna za obezbjeđenje kontinuiteta poslovanja privrednih društava, što se posebno značajnim pokazalo u prethodnom periodu, odnosno u uslovima COVID-19, ali i u posljednjim dešavanjima na Istoku Evrope.

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na https://edukacije.komorars.ba/event/online-edukacija-izrada-planova-kontinuiteta-poslovanja/ do 25.09.2022. godine.

U prilogu Vam dostavljamo poziv i program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osoba u Privrednoj komori RS je Željka Milić, 051/ 493 138, zeljkaj@komorars.ba.

Program_Izrada planova kont.poslovanja

Poziv_Izrada planova kontinuiteta poslovanja

Print Friendly

Leave a Reply