Poziv za učešće na događaju “OTVORENI RAZGOVOR” IKT sektora sa MNRVOID

Početna 9 Najave događaja 9 Poziv za učešće na događaju “OTVORENI RAZGOVOR” IKT sektora sa MNRVOID

05.05.2022.

Gransko udruženje za IKT poslije niza praznika i Jahorina ekonomskog foruma 2022 nastavlja sa intenzivnim aktivnostima na realizaciji planova koje smo zajedno definisali u radu Skupštine i Izvršnog odbora granskog udruženja za IKT u Privredna komora Republike Srpske.
Shodno tome i s obzirom na inicjative koje se odnose na poslat zvanični dokument sa sugestijama, primjedbama i prijedlozima u saradnji sa Ministarstvom za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo (dalje: MNRVOID) u Privrednoj komori Republike Srpske organizujemo događaj i sastanak resornog ministarstva sa predstavnicima kompanija iz IKT sektora za sva Vaša pitanja koja su aktuelna i značajna u procesima digitalizacije te mogu biti značajna za buduću strategiju razvoja.
Na sastanku je predviđeno učešće ministra gospodina Srđana Rajčevića sa pomoćnicima i savjetnicima.
Pozivamo Vas da dođete na događaj: „OTVORENI RAZGOVOR“ i zajednički sastanak predstavnika IKT kompanija i MNRVOID koji će se održati u Privrednoj komori Republike Srpske u četvrtak, 12.05.2022. godine od 11.00h u Sali za sastanke na 3. spratu.
Molim Vas da za planirani sastanak delegirate pitanja koja su od značaja za Vaše poslovanje, procese digitalizacije kao i prepreke u realizaciji Vaših značajnih projekata.
Predstavnik MNRVOID je pomoćnik ministra gospodin Denis Turkanović.
Molio bih Vas da potvrdite Vaš dolazak telefonom ili na e-mail: ict@komorars.ba ili slobodand@komorars.ba