Najave događaja

POZIV ZA PARTNERSTVO: “UNAPREĐENJE PAKETA BENEFITA ZA ZAPOSLENE U IKT SEKTORU”

POZIV ZA PARTNERSTVO: “UNAPREĐENJE PAKETA BENEFITA ZA ZAPOSLENE U IKT SEKTORU”

Pozivamo Vas u petak 01. marta 2024. godine sa početkom od 10:00 časova na stručno predavanje “Unapređenje Paketa Benefita za zaposlene u IKT Sektoru”, koji organizuje Gransko udruženje za IKT u Privrednoj komori Republike Srpske u saradnji sa Područnom privrednom komorom Banja Luka i Evropskim dobrovoljnim penzionim fondom – EDPF sa partnerima Alphabet Group d.o.o. i Proxima Consulting d.o.o.

Događaj će se održati u prostorijama Područne Privredne komore Banja Luka, na adresi Branka Ćopića 6, Sala “Sutjeska” na I spratu,

Projekat povezivanja preduzeća iz Republike Srpske sa privrednicima u Austriji, iz sektora metaloprerade i drvoprerade

PREDSTAVNIŠTVO REPUBLIKE SRPSKE U AUSTRIJI u saradnji sa WIFI INTERNATIONAL (ODJELJENJE PRIVREDNE KOMORE) IZ BEČA, INOVACIONIM CENTROM IZ BANJALUKE, PRIVREDNOM KOMOROM REPUBLIKE SRPSKE, RAZVOJNOM AGENCIJOM REPUBLIKE SRPSKE, GRADOM DOBOJ I GRADOM ISTOČNO SARAJEVO objavljuje: Poziv za sva zainteresovana preduzeća iz sektora metaloprerade i drvoprerade (kao i iz drugih oblasti) da se prijave na projekat povezivanja preduzeća iz Republike Srpske sa privrednicima u Austriji.