Poziv na radionicu “Instrumenti podrške u procesu digitalne transformacije”

Početna 5 Edukacije 5 Poziv na radionicu “Instrumenti podrške u procesu digitalne transformacije”

Digitalni inovacioni hub IDEMO poziva preduzeća iz drvoprerađivačkog i metaloprerađivačkog sektora na radionicu „Instrumenti podrške u procesu digitalne transformacije“ koja će se održati u utorak, 6. juna sa početkom u 11.00 časova u prostorijama Privredne komore RS (ul. Branka Ćopića 6, Banja Luka).

Cilj radionice je upoznati preduzeća sa postojećim finansijskim instrumentima podrške u procesu digitalne transformacije.

Na radionici će biti predstavljeni sljedeći instrumenti:

  • Program „Go Digital in BIH“, Erna Kurtović, EBRD Advice for Small Businesses in Bosnia and Herzegovina;
  • Challenge to Change, Pavle Miovčić, Agencija za razvoj preduzeća Eda;
  • Program podrške Ministarstvo privrede i preduzetništva, Rajko Lajić, Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske;
  • Inovaciona vaučer šema (IVS), Vedran Šimunović, INTERA Technology park.

Radionica je besplatna za sve učesnike.

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebna je registracija najkasnije do 1. juna putem linka: https://docs.google.com/…/1hTvBeaE7kxJP6GAU…/viewform…

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +387 51 493 138. Kontakt osoba je Nikolina Dorontić Alibabić (nikolinad@komorars.ba).

Aktuelno

Poziv na radionicu „Kako poboljšati poslovanje preduzeća koristeći EU instrumente podrške“

Poziv na radionicu „Kako poboljšati poslovanje preduzeća koristeći EU instrumente podrške“

Cilj radionice je upoznavanje preduzeća sa instrumentima za unapređenje njihovih inovativnih kapaciteta korišćenjem digitalnih tehnologija i EU instrumenata podrške. Zahvaljujući digitalnim rješenjima i EU instrumentima, uz odgovarajuću podršku i raspoložive alate, kao i kroz saradnju sa predstavnicima javnog sektora i naučno-istraživačkih institucija, preduzeća mogu značajno unaprijediti svoje poslovanje.

Konferencija “Zelena ekonomija – Pokretač održivog razvoja privrede RS”

Konferencija “Zelena ekonomija – Pokretač održivog razvoja privrede RS”

Cilj Konferencije je podizanje svijesti o značaju obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i zelene ekonomije, kako bi se iskoristili ukupni potencijali ostvarivih mjera energetskih ušteda i informisanje privrede o izazovima koji dolaze uvođenjem mehanizma za oporezivanje roba koje se uvoze u EU i pri čijoj se proizvodnji oslobađa velika količina ugljen-dioksida (CO2).

Poziv na online događaj „Digitalizacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru“ – EEN WB++ “Pitch & Match“

Poziv na online događaj „Digitalizacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru“ – EEN WB++ “Pitch & Match“

Pozivamo Vas da učestvujete na online događaju EEN WB++ ”Pitch & Match” – misija online IKT kompanija za mala i srednja preduzeća aktivna u području digitalizacije na temu: “Digitalizacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru”.
Imajući u vidu značaj proizvodnje hrane i potrebu povećanja produktivnosti agro-food sektora, ovaj događaj će biti posvećen digitalizaciji poljoprivrede kao važnom faktoru za povećanje produktivnosti ovog sektora. Organizacija ovog događaja je planirana 10. maja 2023. godine od 10.00 do 12.00 časova.