Poziv na radionicu “Primjenom digitalnih tehnologija do boljih poslovnih rezultata”

Početna 5 Edukacije 5 Poziv na radionicu “Primjenom digitalnih tehnologija do boljih poslovnih rezultata”

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, uz podršku Evropske mreže preduzetništva (EEN), organizuje radionicu na temu: “Primjenom digitalnih tehnologija do boljih poslovnih rezultata“, koja će se održati u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, 6. aprila (četvrtak) 2023. godine sa početkom u 11:00 časova.

Organizaciju radionice omogućio je projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini“, kojeg implementira GIZ u ime Njemčke vlade (BMZ).

Primjena digitalnih tehnologija doprinosi efikasnijem upravljanju resursima, standardizaciji poslovnih procesa, smanjenju grešaka u radu, optimizaciji troškova kao i donošenju odgovarajućih poslovnih odluka na osnovu pouzdanih podataka.

Cilj organizacije radionice je da učesnici unaprijede znanje i razmijene iskustva u oblasti istraživanja tržišta digitalnog marketinga, brendiranja, elektronske trgovine i unapređenja poslovnih operacija.

Predavači na radionici su saradnici njemačkog Luvent Consulting GmbH i ujedno stručnjaci za digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća sa dugogodišnjim iskustvom:

  • Siniša Begović, Hrvatska i
  • Aleksandar Mastilović, BiH

Prisustvo ovoj radionici će biti moguće uživo u Privrednoj komori RS (Banja Luka, ul. Branka Ćopića 6) i online. Prijave za ovaj događaj su moguće najkasnije do utorka, 04.04.2023.godine, putem ovog LINKA: Radionica “Primjenom digitalnih tehnologija do boljih poslovnih rezultata” – Edukacije (komorars.ba)

Molimo Vas da prilikom prijave navedete način praćenja radionice (uživo ili online). Ukoliko se odlučite za online praćenja, link za radionicu će Vam biti dostavljen nakon prijave.

Program

Poziv na radionicu Banja Luka - Aleksandar         Poziv na radionicu Banja Luka - Sinisa

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +387 51 493 138. Kontakt osoba je Sonja Milinčić (sonjam@komorars.ba).

Aktuelno

BFC SEE

BFC SEE

BFC SEE – program sertifikacije opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi Privredna komora Republike Srpske, u saradnji...