Poziv na radionice: Digitalna transformacija i instrumenti podrške MSP

Početna 5 Edukacije 5 Poziv na radionice: Digitalna transformacija i instrumenti podrške MSP

Digitalni inovacioni hab IDEMO poziva kompanije iz drvopreađivačkog i metaloprerađivačkog sektora na radionice prema sljedećem rasporedu:

Radionice se organizuju sa ciljem upoznavanja učesnike sa procesom digitalne transformacije u MSP, te upoznati kompanije sa postojećim finansijskim instrumentima podrške u procesu digitalne transformacije.

Radionice su besplatne za sve učesnike. Zbog ograničenog broja mjesta, registracija je obavezna putem linkova. Rok za prijavu je 29.05.2023. godine.

Edukacije se organizuju u okviru projekta EU4DigitalSME, koji zajednički finansiraju Evropska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ), usmjeren je na uspostavljanje i podršku razvoju digitalnih inovacionih hub-ova (DIH) u Bosni i Hercegovini. Projekat implementira Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

IDEMO je jedan od podržanih digitalnih inovacionih habova, a kojeg čine Inovacioni centar Banja Luka, Privredna komora Republike Srpske, Razvojna agencija Republike Srpske, Elektrotehnički fakultet Banja Luka, Agencija za razvoj preduzeća EDA. Cilj digitalnog inovacionog huba IDEMO je da malim i srednjim preduzećima pruži stručnu podršku u procesu digitalne transformacije.

Kontakt osoba u Privrednoj komori Republike Srpske je Nikolina Dorontić Alibabić, telefon: 051/493-138, e-mail: nikolinad@komorars.ba .

Poziv na radionicu 30.05.2023.

Poziv na radionicu 06.06.2023.

Aktuelno

BFC SEE

BFC SEE

BFC SEE – program sertifikacije opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi Privredna komora Republike Srpske, u saradnji...