Poziv na „Petu konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj“

Početna 5 Novosti iz Komore 5 Poziv na „Petu konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj“

Privredna komora Republike Srpske organizuje „Petu konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj“ u okviru projekta „Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske“. Projekat je podržan u okviru projekta  „Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH2EU“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska. Konferencija će se održati u petak, 23. septembra 2022. godine, u Destileriji i Hotelu Monogram (adresa: Donji Skugrić bb, Mišići, Modriča 74480), sa početkom u 10.00 časova i pod okriljem Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Osnovni cilj Konferencije je promovisati preduzetništvo žena, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke poduhvate, unaprijediti preduzetničke vještine, te kroz razmjenu iskustava povezati preduzetnice iz zemlje i regiona.

Programom Konferencije predviđeno je predavanje na temu inovacija i učešća u HORIZON programu, predstavljanje iskustava i primjera dobre prakse, zanimljiva radionica o razvoju ličnih i profesionalnih kompetencija, te drugi prateći sadržaji.

U okviru Konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva biće organizovani bilateralni razgovori registrovanih učesnika.

Privredna komora Republike Srpske, kao članica Konzorcijuma Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske, poziva Vas da učestvujete na Konferenciji i B2B u Destileriji i Hotelu Monogram, na kojoj će preduzetnice imati mogućnost upoznavanja potencijalnih poslovnih partnera.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna putem linka: https://womenentrepreneurship2022.talkb2b.net/. Rok za prijavu je 20. septembar 2022. godine.

Program Konferencije final

Aktuelno

Anketa “Žene u logistici”

Anketa “Žene u logistici”

Za potrebe definisanja određenih aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju i promociji preduzetništva žena i pripremu podataka za izradu strateškog dokumenta za razvoj preduzetništva žena, Savjet za preduzetništvo žena Privredne komore Republike Srpske pripremio je anketu koja se odnosi na sve pravne subjekte koji u okviru svog poslovanja imaju jednog ili više radnika zaposlenih na poslovima koji se odnose na logistiku.

Za ispunjavanje ankete potrebno je nekoliko minuta (manje od 5 minuta), pa vas pozivamo da nam pomognete u ovom jedinstvenom istraživanju koje nastoji pružiti novi uvid u oblast brzorastućeg zanimanja i poslova u logistici.