Poziv na Poslovnu akademiju za preduzetnice „OsnaŽena“

Privredna komora Republike Srpske, Područna privredna komora Banja Luka i LiderLab – Centar za lični razvoj, “coaching“ i edukaciju, Banja Luka, u okviru projekta “Podrška preduzetništva žena RS (PPŽ RS)”, organizuju trodnevnu online poslovnu akademiju za preduzetnice „OsnaŽena“.

Cilj Poslovne akademije je da preduzetnice unaprijede svoje liderske vještine kao i da steknu nova znanja iz oblasti komunikacije, prezentacije, rukovođenja i strateškog upravljanja. Akademija treba da osnaži žene preduzetnice i da doprinese ostvarivanju uspjeha u budućnosti na svim poljima. Akademija je namijenjena preduzetnicama, ali i svim ženama koje žele da napreduju na ličnom i poslovnom planu.

Predavači na Poslovnoj akademiji su:

  • Docent dr Anja Bundalo, profesor francuskog i dipl. pravnik, sertifikovani „ECA Coach & NLP trainer ANLP“ TA201 – praktičar transakcione analize, „Soft skills mentor“
  • Snježana Udovičić Živković, dipl. ekonomista, sertifikovani „ECA Coach & NLP trainer ANLP“ i sertifikovani „Business Coach, ECA“, „Erikson International Team Coach“.

U okviru online edukacije, biće obrađene sljedeće teme:

  • “Motivacija zaposlenih”, utorak 18.10.2022. godine, od 12 do 15:15 časova;
  • “Komunikacija i timski rad”, utorak 25.10.2022. godine, od 12 do 15:15 časova;
  • “Efektivni sastanci i produktivnost”, ponedjeljak 31.10.2022. godine, od 12 do 15:15 časova.

Za sve učesnice koje prođu kompletnu edukaciju, biće upriličena dodjela Lider Lab sertifikata na Sjednici Savjeta za preduzetništvo žena Privredne komore RS.

Online Poslovna akademija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete do 17.10.2022. godine, putem linka: https://edukacije.komorars.ba/event/poslovna-akademija-za-preduzetnice-osnazena/.

Ukoliko Vam je potrebna podrška pri registraciji učešća stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osobe su Sonja Milinčić (051 493 138, sonjam@komorars.ba) i Nada Budiša (051 493 105, nadab@bl.komorars.ba).

Program_Poslovna akademija_OsnaŽena

 

Projekat „Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske – PPŽ RS“ je podržan u okviru projekta  „Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH2EU“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska.

Aktuelno