POZIV: SPECIJALIZOVANA OBUKA „Podizanje svijesti o opasnostima na radu i bezbjednosti u poljoprivredno-prehrambenoj industriji (uključujući COVID-19 mjere)“

POZIV

SPECIJALIZOVANA OBUKA

„Podizanje svijesti o opasnostima na radu i bezbjednosti u poljoprivredno-prehrambenoj industriji (uključujući COVID-19 mjere)“

Privredna komora Republike Srpske, u okviru projekta EU4BusinessRecovery koji implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Savezne Republike Njemačke, organizuje specijalizovanu obuku koja za cilj ima podizanje svijesti o značaju unapređenja zaštite i sigunosti na radu, podizanje nivoa znanja zaposlenih u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, kao i motivisanost radne snage, upravljanje rizikom i unapređenje učinka poslovanja.

Obuka je namjenjena preduzetnicima, vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, menadžerima i zaposlenim u zadrugama, mikro, malim i srednjim preduzećima koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda i sirovina.

Edukacija će se održati na sljedećim lokacijama:

  • Banja Luka, 07.02.2023. u 10h, Privredna komora (sala Sutjeska);
  • Istočno Sarajevo, 09.02.2023. u 10h, Hotel Kula;
  • Bijeljina, 15.02.2023. u 11h, Hotel Drina;
  • Doboj, 21.02.2023. u 10h, Područna privredna komora Doboj;
  • Trebinje, 10.03.2023. u 10h, Hotel SL Industry.

Edukacija je besplatna za učesnike. Svi kandidati koji budu pohađali obuku, imaće priliku da provjere stečeno znanje i dobiju uvjerenje o uspješno odslušanoj obuci.

Kontakt osoba u Privrednoj komori RS je Nikolina Dorontić Alibabić, telefon: 051 493 138, email: nikolinad@komorars.ba

PROGRAM

Print Friendly

Leave a Reply